ზარმაცების ტოლმა ახალი კომბოსტოთი

საზაფხულო, სამეფო კერძი

ზარმაცების ტოლმა პოლონური კერძია და ამ ქვეყნის ფავორიტ კერძთა რიცხვს მიეკუთვნება.

როგორ მოვამზადოთ ზარმაცების ტოლმა

1. შემოაცალეთ კომბოსტოს ზედა ფოთლები, მოაჭერით მაგარი ძირი და მოწალეთ.
მოწალული ფოთლებით ამოავსეთ იმ ქვაბის ძირი, რომელშიც გუფთის გაკეთებას აპირებთ.

2. დაჭერით ხახვი და სტაფილო. დაუმატეთ ტომატი და შუშეთ 5 წუთი.

3. ბრინჯი სანახევროდ მოხარშეთ. შეურიეთ ფარშს და დაუმატეთ დაჭრილი და მოშუშული ბოსტნეული ტომატთან ერთად, ასევე არაჟანი. Mმარილი და პილპილი გემოვნებით უქენით. კარგად ამოურიეთ. გულსართი წვნიანი უნდა იყოს.

4. მიღებული მასა ქვაბში ჩადეთ ფენა-ფენა. მონაცვლეობით, ფარში და კომბოსტოს ფოთლები.

5. ბოლოს

თავზე დაახურეთ კომბოსტოს ფოთლები და შედგით ღუმელში.

6. უნდა მოამზადოთ 180 გრადუსზე 1 საათის განმავლობაში.

7. ეს კერძი სუფრაზე ცხელი უნდა მიიტანოთ არაჟანთან ერთად.

კომენტარის დამატება

forward
back
აქტუალური
დიზაინი
დეკორი
ავეჯი
ბინა
forward
back
აქტუალური
STARS
მოდა ინტერიერში
forward
back
ეკოლოგია
ოთახის მცენარეები
ტექნიკა
რემონტი
დიასახლისებისთვის
forward
back
forward
back
ხელმარჯვე
სიახლეები
სპეციალისტის რჩევა
forward
back
ბაღი
ეზო
დიზაინი
forward
back
ტრადიციები
კარაბადინი
მეურნეობა
სახლ-კარი