სოფელი

რო­გორ აგ­რო­ვე­ბენ ნაძ­ვის მტვერს

რისთვის არის კარგი ნაძვის მტვერი და როგორ მზადდება გირჩის მურაბა

კაცი, რომელმაც საკუთარ მარანში ღვინის ჭურჭლის მუზეუმი გახსნა

ქართული მეღვინეობა მხოლოდ მაშინ განვითარდება, როდესაც ჩვენსას შევქმნით და წინაპრების გზას გავაგრძელებთ

ნიკოლოზ ვაჩეიშვილის ატენური ვენახი

ნიკა ვაჩეიშვილი დროის დიდ ნაწილს ატენში ატარებს. ვენახში ფუსფუსს ადრიანად იწყებს

აუცილებელი ინფორმაცია სამკურნალო ბალახეულზე

ეს ბუნების დამამშვენებელი ყვავილები ძალიან ბევრი სასარგებლო თვისების მატარებლები არიან

დეკორატიული გოგრა - ეზოს ბუნებრივი და ეგზოტიკური სამკაული

ძალიან ალამაზებს თაღებს, ღობეებს, ფანჩატურს და სახლის კედლებს