facebook
twitter
googleplus
ინტერიერი
ბინა
ავეჯი
დეკორი
დიზაინი
აქტუალური
აგარაკი
ეზო
ბაღი
დიზაინი
ტენდენციები
მოდა ინტერიერში
STARS
აქტუალური
სოფელი
სახლი
მეურნეობა
კარაბადინი
ტრადიციები
პრაქტიკული რჩევები
რემონტი
ტექნიკა
ეკოლოგია
ოთახის მცენარეები
დიასახლისებისთვის
მოზაიკა
მასტერკლასი
სპეციალისტის რჩევა
სიახლეები
ხელმარჯვე
ფოტო გალერეა
ფოტოგრაფი მხატვრის ბაღი
ფოტო ალბომები
თანამედროვე აუზები
10/09/2015
მოდური სააბაზანოები
10/09/2015
თინა კანდელაკის ვარსკვლავური სახლი და აგარაკი
10/09/2015
სოსო პავლიაშვილის მოსკოვური ბინა, რომელიც ბევრს აოცებს
10/09/2015
სოფიკო შევარდნაძის მოსკოვური ბინა
10/09/2015
კახა კალაძის თბილისური სახლი
10/09/2015
რამდენი ადამიანი ესწრებოდა 29 აპრილს რუსთაველზე „საყოველთაო სახალხო შეკრებას“ ? - პროგრამის მეშვეობით დათვლილია ადამიანთა დაახლოებითი რაოდენობა
რა უნდა ვიცოდეთ საფლავზე გასვლისას: სასულიერო პირი სასაფლაოზე ღრეობასა და ლიტრობით ღვინის სმაზე
იცით, რა განსხვავებაა პასკას, ხატისპურსა და კულიჩს შორის და როგორია სააღდგომო სუფრის რიტუალები?
უძრავი ქონება
158000
ლ
იყიდება 4 ოთახიანი ბინა საბურთალოზე
160000
ლ
იყიდება 3 ოთახიანი კერძო სახლი ნუცუბიძის ფერდობზე
135000
ლ
იყიდება 3 ოთახიანი ბინა ვაკეში
ფოტო ალბომი
ლევან წულაძის სახლი
ჟურნალი "შინ"
ახალი ნომერი
არქივი
ვიდეო გალერეა
შემოდგომის ფარდა საკუთარი ხელით - ძალიან მაგარი მასტერკლასი
დაგვიკავშირდით
რედაქტორის რჩევით
თვის HIT სიახლეები
როგორი ინტერიერია დღეს მოდაში
1
სრულად
როგორ გავაერთიანოთ საძინებელი და მისაღები - საჭირო რჩევები
6
სრულად
რატომ არ უნდა მოკლათ გველხოკერა და როგორ მოვიშოროთ ეზოდან გველები?
5
სრულად
10 ნივთი, რომლებიც სახლში უბედურებას იზიდავენ
0
სრულად
"მეც 14 წლის ასაკში დამნიშნეს... ჩვენ ის გოგოები ვართ, ვისაც ბავშვობას გვართმევენ და უნდათ, რომ ვიღაცის მონები გავხვდეთ... გემუდარებით, გადავარჩინოთ ბავშვები!"
ცნობილი ქართველი დედები, რომლებმაც ბოლო წლებში მკვეთრად დაიკლეს წონაში და მათი გამოცდილება
გუფთა ბოსტნეულის წვენში - ასე მომზადებული განსაკუთრებით გემრიელია
ფუმფულა ნამცხვარი მაწვნის ცომით - შეგიძლიათ გამოიყენოთ მარწყვი, ბანანი, ქლიავი ან სხვა ნებისმიერი ხილი
„ამ შეცდომას ხორცის დამარინადების დროს ხშირად უშვებენ“ - სურსათის უვნებლობის ექსპერტი მწვადის სწორად შეწვის შესახებ