4 ხერხი, რომ ელექტროგრილში ქათამი სრულყოფილად შეიწვას

ბოლო დროს სამზარეულო ტექნიკა ძალიან დაიხვეწა და გამრავალფეროვანდა. ბევრმა დიასხალისმაც ხელით შრომა ტექნიკით ჩაანაცვლა. დღეს ოჯახებში საკმაოდ პოპულარულია ელექტრო გრილი, რომელშიც საკვები უცხიმოდ იწვის და ამიტომ ძალიან ჯანსაღად ითვლება.
თუმცა, როგორც ყველა ტექნიკას, მასაც აქვს მოხმარების საიდუმლოებები. აეროგრილის ახალ მფლობელებს ძალიან გამოადგება მათი რჩევა, ვინც დიდი ხანია ამ ღუმელებით სარგებლობს. ამ დიასახლისებმა იციან პრაქტიკული დეტალები, რითად გრილში შემწვარი ქათამი უფრო გემრიელი გამოდის,

1. ძირზე ცოტა წყალი ჩაასხით, რომ შეწვის დროს ხორცი არ გამოშრეს. წყალი თუ დაშრა, კიდევ დაამატეთ.
2. ქათამი
ყველაზე კარგად იწვის დაბალფეხება ცხაურზე, რომელიც გრილს თან მოჰყვება
3. 5 წუთი ჩართეთ აეროგრილი 50გრადუსზე, შემდეგ ჩადეთ ქათამი და ჩართეთ 25 წუთი 225 გრადუსზე, შემდეგ 20 წუთი 250გრადუსზე. მაშინ ამ დროის გასვლისშემდეგ ამოატრიალეთ და 15 წუთი 250გრადუსზე შეწვით. თუმცა მეორე მხარეს ბევრი დიასახლისი არ წვავს, რაგდან ერთი მხრიდანაც ჰყოფნის.
4. თუ დიდი ქათამია, გარედან ძალიან დაიბრაწა, მაგრამ ეჭვობთ რომ შიგნით ცოტა აკლია მომზადებას, ფოლგა გადააფარეთ და კიდევ 15 წუთით ჩართეთ ელექტრო გრილი.

კომენტარები

იაიაია 2018-05-29 11:45
ისეთი ქართულით წერია, ვერაფრს გაიგებ, განსაკუთრებით მე-3 პუნქტი:((( იქნებ თარგმნისას ცოტა ყურადღებით იყოთ და გადაიკითხოთ ხოლმე, რა გამოვიდა:((((

კომენტარის დამატება

მსგავსი სიახლეები