რატომ უნდა ამოვჭრათ შუაში ჭურჭლის სარეცხი ღრუბელი

ჭურჭლის სარეცხი ღრუბელი ნებისმიერი დიასახლისის შეუცვლელი ატრიბუტია, თუმცა ამავდროულად ერთ-ერთი ყველაზე ჭუჭყიანი ნივთი სამზარეულოში. ქალბატონებს ხშირად აინტერესებთ ხოლმე, როგორ უნდა გამოიყენონ ჭურჭლის სარეცხი ღრუბელი ისე, რომ ყოველთვის ახლოს ჰქონდეთ და თან შეძლებსდაგვარად იყოს მშრალი და მუდმივი სისველის გამო არ იქცეს ბაქტერიების ბუდედ.


ერთ-ერთ ასეთ გამოსავლად შეგვიძლია მივიჩნიოთ სამზარეულოს კარადაში გაკეთებული სამზარეულოს ორგანაიზერი, რომელიც ყველა დიასახლისს ნამდვილად არ აქვს.
აბა, როგორ მოვიქცეთ? ამ ხრიკს თურმე ბევრი დიასახლისი იყენებს. პირველ რიგში დაგვჭირდება ჭურჭლის სარეცხი ახალი ღრუბელი და მაკრატელი.

გაჭერით ღრუბელი ნაპირიდან ცენტრის მიმართულებით,
ცენტრში კი გულ პატარაზე ამოაჭერით.
გაითვალისწინეთ, რომ პატარა ზომის ღრუბელი არცთუ მოსახერხებელი იქნება აღნიშნული ჰაკის გასაკეთებლად.

დაახლოებით ასეთი უნდა გამოგივიდეთ.

ამის შემდეგ ღრუბელი თავისუფლად შეგიძლიათ მოათავსოთ მისთვის განკუთვნილ ახალ ადგილას, სადაც მაქსიმალურად მოახერხებს გაშრობას. მშრალი ღრუბელი კი იმას ნიშნავს, რომ მასში ნაკლები ბაქტერიაა. ასე შეიძლება ლურსმანზეც დაკიდოთ და ონკანზეც.

კომენტარები

ნუნუ 2020-12-12 16:25
ორგანაიზერებიღა გეკლდათ რომ გეხმარათ,თუ ასე გინდათ წერა,სჯობია სულ არ დაწეროთ.

კომენტარის დამატება

მსგავსი სიახლეები

forward
back
აქტუალური
დიზაინი
დეკორი
ავეჯი
ბინა
forward
back
აქტუალური
STARS
მოდა ინტერიერში
forward
back
ეკოლოგია
ოთახის მცენარეები
ტექნიკა
რემონტი
დიასახლისებისთვის
forward
back
forward
back
ხელმარჯვე
სიახლეები
სპეციალისტის რჩევა
forward
back
ბაღი
ეზო
დიზაინი
forward
back
ტრადიციები
კარაბადინი
მეურნეობა
სახლ-კარი