როგორ გავყინოთ სიმინდი - მთავარი საიდუმლოებები

სიმინდის ტაროების შენახვა

სიმინდს მოაცილეთ ფოთლები, "ულვაშები", მოაჭერით ბოლოები, გარეცხეთ, კარგად შეამშრალეთ, შეფუთეთ პოლიეთილენში და გაყინეთ. ამგვარად სიმინდი 6 თვეს ინახება. შეგიძლიათ, სიმინდი პატარა ნაჭრებად დაჭრათ და ისე შეინახოთ.

სიმინდის მარცვლების შენახვა
თუ არ გსურთ მთლიანი ტაროების გაყინვა, არამედ მხოლოდ მარცვლების, რომლებსაც სალათში, რაგუში, წვნიანსა და სხვა კერძებში გამოიყენებთ, დამარცვლამდე სიმინდის ტარო ჩადეთ მდუღარე წყალში, წამოადუღეთ, შემდეგ მომენტალურად ყინულით სავსე ჯამში გადადეთ. გაციებულს, მჭრელი დანით ჩამოაჭერით მარცვლები, შეამშრალეთ, მოათავსეთ პოლიეთილენის პაკეტებში და გაყინეთ. შეგიძლიათ, ტაროს მოცილებული მარცვლები მოხარშვის გარეშეც გაყინოთ.

კომენტარის დამატება

მსგავსი სიახლეები

forward
back
აქტუალური
დიზაინი
დეკორი
ავეჯი
ბინა
forward
back
აქტუალური
STARS
მოდა ინტერიერში
forward
back
ეკოლოგია
ოთახის მცენარეები
ტექნიკა
რემონტი
დიასახლისებისთვის
forward
back
forward
back
ხელმარჯვე
სიახლეები
სპეციალისტის რჩევა
forward
back
ბაღი
ეზო
დიზაინი
forward
back
ტრადიციები
კარაბადინი
მეურნეობა
სახლ-კარი