საუკეთესო თათარის რეცეპტი და თბილ-თბილი ჩურჩხელები

ამ ჩურჩხელებმა "დედების სამზარეულოში" დიდი მოწონება დაიმსახურა. რეცეპტი ძალიან მარტივია:

"თათარააა ისეთი, ყელს რომ ჩაიკოკლოზინებთ. ახლახან მოვრჩით გაკეთებას, თბილ-თბილია ჯერ კიდევ.

20 ლიტრ თბილ ბადაგს ემატება 5კგ რუხი ფქვილი და მუდმივი მორევით უნდა იხარშოს დაახლოებით 1 საათი".
ანა


კომენტარის დამატება

forward
back
აქტუალური
დიზაინი
დეკორი
ავეჯი
ბინა
forward
back
აქტუალური
STARS
მოდა ინტერიერში
forward
back
ეკოლოგია
ოთახის მცენარეები
ტექნიკა
რემონტი
დიასახლისებისთვის
forward
back
forward
back
ხელმარჯვე
სიახლეები
სპეციალისტის რჩევა
forward
back
ბაღი
ეზო
დიზაინი
forward
back
ტრადიციები
კარაბადინი
მეურნეობა
სახლ-კარი